Hem Hem Om oss Kontakt

 

 

CORIALIS – en kvalitetsprodukt in i minsta detalj.

Verandorna från Corialis är bland det bästa du kan tänka dig när det gäller kvalitet, funktion och anpassningsmöjligheter. Vinterträdgårdar där design, konstruktion, detaljarbete och finish är av yppersta klass, vilket garanterar dig många års bekymmersfritt användande och en fantastisk god komfort. Vi har många års erfarenhet och står alltid till tjänst med tips och råd om vad som passar bäst till just ditt hus, dina behov och dina önskemål. Ritningar, bygglovshandlingar och samordning med underentreprenörer hjälper vi också till med. En Corialis-veranda tillverkas och provmonteras alltid i vår verkstad, för att uppnå bästa passform. Montaget görs av våra kvalificerade montörer.

Inga standardmått

Valet av en veranda möjliggör en total integrering med ditt befintliga hus för att få ett vackert helhetsintryck. Verandan kan byggas i många olika former och färger samt efter dina mått och önskemål. Viss hänsyn måste dock tagas till vind- och snölaster.

Livskvalitet

Verandan fungerar här som ett året-runt-rum. Med de isolerade partierna och golvvärme, är verandan behaglig även under de kallaste dagarna på året. Verandan har blivit det nya vardagsrummet. Att sjunka ner i den bekväma soffan eller fåtöljen och läsa en god bok är livskvalitet.

 

 

Årstidernas skiftningar

Fåglarna kvittrar, solen är på väg upp. Daggen ligger kvar på gräsmattan. Med en kopp kaffe och morgontidningen i din hand går du ut på verandan. Där är varmt och mysigt. Gårdagens värme dröjer sig kvar en aning och dagens första solstrålar har börjat att värma… När du bläddrat igenom första delen av tidningen har resten av familjen vaknat till. De gör dig sällskap på verandan. Cornflakes, mjölk, bröd och pålägg dukas fram. Verandan ligger i direkt anslutning till köket, så något spring blir det inte. Verandan har blivit den naturliga samlingsplatsen för familjens måltider. Att få ta del av dygnets och årstidernas skiftningar i vinterträdgården är verkligen underbart.

Gott om plats

I den generöst stora verandan finns gott om plats för både lek, samvaro och fester. Verandan skapar en otrolig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp i hela huset. Med skjutpartier kan hela verandan öppnas upp och fylla huset med sommarens dofter. Entrén till huset har nästintill flyttats till verandan. -"Våra vänner vet att det är där vi är". På verandan dukas det upp till både födelsedagskalas, midsommarfest och kräftskiva. -"Med poolen i direkt anslutning kan barnen ta ett bad, medan vi har full uppsikt över dem från verandan".

Magnifikt

-"Det arkitektritade husets karaktär krävde något extra när det blev tal om vinterträdgård/veranda. Valet blev Corialis, som kunde erbjuda det där extra, både i form av konstruktion och kvalitet – särskilt viktigt med tanke på höststormarna… Utsikten är magnifik. Precis som verandan. Takhöjd på tre, fyra meter och pyramidtaket ger en otrolig rymd i verandan. Med läget precis vid kusten har verandan fått härlig marin prägel, inte minst genom marmorgolvets iläggning och interiör med korgstolar. Med köket direkt innanför dukas det gärna upp i verandan, året om".

 

 
         HEM | OM OSS | KONTAKT | VINTERTRÄDGÅRDAR | UTERUM/VERANDOR | FRIGGEBOD | FASTA PARTIER | SKJUTPARTIER | VIKPARTIER
 
 

Expodul Uterum / Verandamästarna • Järnyxegatan 3, Fosie • 213 75 Malmö • 046-77 19 45
info@verandamastarna.se


Copyright 2016. All Rights Reserved. Design by .:Enovision